Downloaden

NDICEA 6.2 is alleen geschikt voor Windows 98 of hoger.

Het programma wordt neergezet in C:\Program files\Ndicea PP. Op het bureaublad wordt een snelkoppeling geplaatst. De door u zelf gemaakte scenario-bestanden worden opgeslagen onder Mijn documenten\Ndicea.

Download NDICEA 6.2.1 (ca 6 MB)

Hiervoor moet u zich registreren met uw emailadres. U krijgt dan een email met een link naar het programma. Er zijn geen kosten aan verbonden en uw adres wordt uitsluitend gebruikt voor een onregelmatige mailing mbt. de ontwikkelingen van NDICEA.
Als U zich eerder al heeft geregistreerd kunt u hier uw eerder gebruikte emailadres invullen.

Email adres:

Hier vindt u een korte handleiding in PDF format.

Hier vindt u een uitgebreide beschrijving van de interpretatie van de resultaten van NDICEA in PDF formaat

Hier vindt u een rapport over de toepassing van NDICEA bij de teelt van gangbare zetmeelaardappelen.

Technische modelbeschrijving

NDICEA PraktijkPerceel 6.1.5 is de gebruiksvriendelijke versie van Ndicea 4. Als u geïnteresseerd bent in de technische beschrijving van Ndicea 4: in het downloadable Windows-helpbestand over het gebruikte model (ca. 100 kB) vindt U een (engelstalige) verklaring inclusief formules.

U kunt hier ook het originele programma Ndicea 4 inclusief het daarbij behorende (Engelstalige) helpbestand downloaden in één zipfile (450 kB). Na downloaden en uitpakken hoeft dit programma niet geïnstalleerd te worden. Klik op Ndicea.exe en het programma wordt geopend.
Let op: de interface van het origineel is compleet afwijkend van de nieuwe versie en is slecht toegankelijk.


© Louis Bolk Instituut, 2019